Belgrade, 11000 Serbia

+381 60 5431020 dadoen@gmail.com

ENTERIJER

Potrebno Vam je uredjenje celog enterijera? Ili samo dela postojećeg stanja? Želite rekonstrukciju starog prostora? Želite samo pomoć dizajnera ili kompletnu adaptaciju? Na vama je da odlučite!

Nudimo usluge projektovanja, rekonstrukcije, dizajna enterijera kao i propratne gradjevinske usluge. Pogledajte unapred virtuelni 3d prikaz svog budućeg stana ili poslovnog prostora. Sve radove što se tiče adaptacija, rekonstrukcija, krecenje stana, renoviranje kupatila i svih ostalih radova obavljamo u saradnji sa firmom Glet d.o.o.

Prostor u kojem živite je deo Vaše svakodnevice. Utiče na vaše raspoloženje i elan. Ne dozvolite da životni prostor narušava Vaše raspoloženje Već u saradnji sa nama učinite ga funkcionalnim, estetski prilagodjenim jednom rečju lepšim. Idejna rešenja enterijer dizajn-a koja Vam mi možemo ponuditi, uskladjenost boja i materijala; funkcionalnost i estetiku su glavne osobine koje čine kvalitetan enterijer.

ENTERIJER DIZAJN

Iz naše ponude takodje izdvajamo dizajn sajamskih štandova kao i aranžiranje izloga u trgovini.

Ukoliko želite da se istaknete, da vaša kompanija ili roba zablistaju u punom sjaju, biće vam potrebno kreativno dizajnersko rešenje - ideje za enterijer koje će privući oko potrošaču. Ako ste već u prilici da izlažete na sajmovima, to je odličan trenutak da kako posetiocima tako i konkurentima pokažete svoje kvalitete. Nemojte ostati ne zapaženi, uz samo malo truda i naravno našu pomoć priuštite vašoj kompaniji ono što zaista zaslužuje, da bude vidjena!

Aranžiranje izloga u trgovini predstavlja poseban dizajnerski poduhvat koji će istovremeno privlačiti pažnju potrošačima i isticati robu u prvi plan. Izlog je ogledalo onog što se nalazi unutra (iza njega). Slanjem odredjene poruke šetačima, on ih može namamiti kao i odbiti. Bez obzira o kakvoj se robi radi i na kakvoj ste lokaciji, izvucite maksimum. Redovnim aranžiranjem postićićete veću pažnju i bolji promet. Nemojte se ustručavati tražiti pomoć jer i izlog predstavlja mali enterijer veoma vredan pažnje.

Dizajn enterijera i nameštaja

Usluzno projektovanje enterijera
enterijeri stanova enterijer kafica
enterijeri kuca enterijer lokala
enterijeri restorana enterijer butika
enterijer lokala enterijer kancelarije itd.
Moderne kuhinje Enterijer sobe
enterijer kuhinje enterijer dnevnog boravka
kupatila – enterijer kupatila enterijer decije sobe
enterijer hodnika enterijer spavace sobe

Cena projektovanja enterijera

 Opširnije o cenama se možete informisati na telefon

060/543 1020

Slanje upita, fotografija i mera na dadoen@gmail.com